Peste la cuptor cu spaghetti

de cristeena20 in Peste, 28 Feb 2014 | 2887 vizualizari

 

Pare atat de simplu , dar are un gust deosebit de bun si e o mancare usoara.

 

INGREDIENTE

  • 1 peste intreg (sau fileuri)
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei gras
  • 2-3 rosii
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper
  • 1 lamaie
  • ulei de masline, dafin
  • 1 pahar mare de vin
  • psta de paprika si rosii
  • 1/2 pachet de spaghette
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu spaghetti:

Pregatim pestele .Eu am avut red fish congelat; l-am lasat sa se dezghete, l-am curatat si uscat cu un servetel. L-am crestat din loc in loc si l-am sarat, piperat .Am stropit cu lamaie si l-am lasat la marinat cca 2 ore inainte de a il face.

Intr-un vas termorezistent asezam legumele: ceapa taiata rondele subtiri, ardeiul taiat fasii mici, rosiile cubulete (lasam 2-3 felii taiate rondele groase pentru a le pune deasupra pestelui), morcovii se tau la fel rondele, usturoiul il zdrobim cu lama unui cutit si se pun asa intregi. Presaram din loc in loc cu pasta de ardei rosu si pasta de rosii. 

Punem foile de dafin si adaugam vinul. Stropim cu ulei de masline si dam la cuptorul incins pt cca 30 minute .Din cand in cand stropim pestele cu sosul din vas. Legumele trebuie sa fie bine facute si sa fie sos suficient in vas pentru a servi cu spaghete.

Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe pachet si cand s-au fiert se adauga in vasul cu peste, de jur imprejurul acestuia. Se serveste cu vin alb sau roze.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu spaghetti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

simona72 1

01.03.2014, 12:18

Numai bunatati ai gatit!!

cristeena20 1

01.03.2014, 16:54

hehe..simo..recuperez dupa atata timp de somat in bucatarie

Rocsi 1

01.03.2014, 19:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor