Peste cu taitei

de ianculubita in Peste, 5 Sep 2013 | 3961 vizualizari

 

Stiti probabil ca sunt fan peste!! am facut aceasta reteta si am fost foarte multumita de rezultat,de aceea daca va place pestele va recomand.

 

INGREDIENTE

  • file de peste alb sau ce aveti
  • 1ceapa
  • 1lingura boia
  • 4linguri ulei de masline
  • 100ml smantana
  • 100g cascaval
  • 1punga taitei(eu am folosit paste scurte)
  • sare
  • piper
  • 1lamaie
  • verdeata
  • 3-4rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu taitei:

In tigaie cu ulei incins,punem la calit ceapa taiata marunt,rosiile de asemenea taiate marunt,adaugam boia,sare,piper,iar dupa ce a scazut putin,smantana amestecata cu cascavalul ras;

intr-un vas uns cu putin ulei,punem pestele portionat,deasupra sosul si lasam la cuptor 15-20min;

in acest timp,intr-un vas cu 2linguri ulei punem pastele fierte si scurse,verdeata tocata,sare,piper,putina zeama de lamaie,amestecam totul si servim pe farfurie taieteiii iar deasupra peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Biban cu gnocchi