Peste cu legume coapte

de Dya Daniela Andrei in Peste, 28 Mar 2011 | 5573 vizualizari

 

O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa.

P.S. La fel ca majoritatea retetelor postate si aceasta este destul de veche, iar din pacate imaginile intermediare lipsesc si modul de prezentare lasa de dorit.

 

INGREDIENTE

  • peste (orice doriti, daca imi aduc aminte bine, cred ca eu am folosit novac)
  • un cartof taiat cuburi
  • un morcov
  • o radacina de pastarnac
  • 2-3 ciuperci
  • un ardei capia rosu
  • un ardei gras verde
  • un ardei iute sau o lingurita de chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu legume coapte:

Coacem legumele in sosul de rosii,  iar cand acestea sunt patrunse adaugam  pestele pe care il  stropim cu sos, periodic,  pentru a nu se usca. Se serveste cald.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume coapte" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor in sos tomat