Direct de la pescar,un peste proaspat,peste persian,o felie mare si niste cartofi ca garnitura este sanatos pentru cina,mie imi place foarte mult pentru ca are o carnita alba moale si fara oase daca e curatat bine de pescar,eu nu am gasit nici un osisor,deci sunt multumita,sper sa va placa si voua!
Am pregatit o cratita marisoara cu ulei de masline, am pus cartofii la rozolit cu o ceapa mica taiata marunt, apoi am adaugat apa fiarta cat cuprinde impreuna cu vinul alb, am adaugat si foile de dafin, leusteanul si am lasat cu capacul intre deschis pana s-au fiert cartofii, apoi am pus afinele, prunele, maslinele, rosiile si sosul de rosii, felia de peste deasupra, am sarat, piperat si adaugat niste fistic macinat deasupra. Asa am lasat 15 minute si am luat la o parte de pe foc 2 minute pana s-a odihnit si am pus in farfurii.
Am servit cu pofta mare!