Peste cod pane cu orez

de Dea_Dea in Peste, 26 Apr 2014 | 3063 vizualizari

 

Foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de peste cod
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei
  • un pahar de 250 ml orez cu bob lung.
  • 2 pahare de apa
  • un ardei rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cod pane cu orez:

Ouale se bat cu furculita. Pestele se sareaza. Asezam pe o farfurie faina iar pe cealalta pesmetul. Punem uleiul la incins. Pestele se da prin faina, prin ou, prin pesmet si se prajeste.

Ardeiul se toaca si se pune la fiert cu orezul si apa, se pune sare si piper. Se fierbe cu capac la foc potrivit . Nu se amesteca in orez sa nu se prinda. Orezul trebuie sa fie "al dente". Dupa ce este gata orezul se trece pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs pana se serveste.

TIPS-URI

1

Nu se amesteca in orez sa nu se prinda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cod pane cu orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon cu orez prajit si sos de red curry