Perisoare aperitiv

de Rahela Velicu in Porc, 4 Ian 2019 | 4204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata
  • 300 g cartofi ( aprox. 4-5 cartofi medii)
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare aperitiv:

Cartofii ii curatam, ii taiem felii mici si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii pasam.

Carnea tocata o punem intr-un bol, adaugam usturoiul si morcovul date pe razatoarea cu ochiuri mici, cartofii pasati, ceapa tocata marunt, ouale, pasta de tomate, sare piper si oregano.

Amestecam compozitia, formam bilute pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins.

TIPS-URI

1

Perisoarele se prajesc la foc mediu si se intorc din cand in cand sa se prajeasca uniform.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

05.01.2019, 02:44

Imi plac mult . Merge la favorite

miki_a 1

05.01.2019, 06:46

Chifteluțe le știm și noi...perișoarele sunt de obicei fierte...nelipsite din platoul de aperitive!

Rahela Velicu 1

05.01.2019, 13:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]