Perisoare aperitiv

de Rahela Velicu in Porc, 4 Ian 2019 | 3957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata
  • 300 g cartofi ( aprox. 4-5 cartofi medii)
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare aperitiv:

Cartofii ii curatam, ii taiem felii mici si ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, ii pasam.

Carnea tocata o punem intr-un bol, adaugam usturoiul si morcovul date pe razatoarea cu ochiuri mici, cartofii pasati, ceapa tocata marunt, ouale, pasta de tomate, sare piper si oregano.

Amestecam compozitia, formam bilute pe care le dam prin faina si le prajim in ulei incins.

TIPS-URI

1

Perisoarele se prajesc la foc mediu si se intorc din cand in cand sa se prajeasca uniform.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

05.01.2019, 02:44

Imi plac mult . Merge la favorite

miki_a 1

05.01.2019, 06:46

Chifteluțe le știm și noi...perișoarele sunt de obicei fierte...nelipsite din platoul de aperitive!

Rahela Velicu 1

05.01.2019, 13:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale