Pere in vin

de ralu_ca in Dulciuri, 22 Noi 2014 | 3490 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pere
  • 600 ml vin roze
  • ghimbir
  • cuisoare
  • 200 g zahar brun
  • baton scortisoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in vin:

Perele se curata de coaja pastrandu-le codita.

Intr-un vas am pus vin, zahar brun, scortisoara, cuisoare si ghimbir si am lasat la foc pana ce se topeste zaharul, apoi scufundam perele in lichidul obtinut lasandu-le approx 8-10 min ( daca perele sunt mai tari ).

Imediat dupa se scot pe un platou, lasand lichidul sa fiarba pana se ingroasa si se caramelizeaza putin. Acesta se toarna peste pere, le lasam sa se raceasca putin, apoi pot fi servite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]