Intr-un vas amestecam drojdia cu putina apa calduta,1 lingurita zahar,1 lingurita faina.
Cernem faina intr-un vas,adaugam sarea,coaja de portocala,zahrul,facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia,iaurtul la temperatura camerei,ouale batute si incepem sa framantam cu mainele umezind cu ulei.
Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Impartim coca in 4 bucati egale.
Intindem prima bucata pe masa infainata in forma de cerc o ungem cu nutella,adaugam a 2 bucata intinsa in forma de cerc,ungem cu nutella,a 3 foaie ungem cu nutella,a 4 foaie si punem o cana in mijloc si cu cutitul taiem in triunghiuri si fiecare triunghi il rasucim putin,
In mijloc am adaugat un colacel uns cu nutella
Ungem cu galbenusul amestecat cu lapte
Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos.