Penne rigate cu ton

de kitchenflavors in Paste, 18 Dec 2010 | 8108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 160g penne rigate
  • 1 conserva ton
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura capere (optional)
  • 250 g rosii cuburi in suc propriu
  • rozmarin
  • busuioc   
  • oregano
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu ton:

Punem pastele la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie teflonata incingem 2-3 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt. Dupa 2 minute adaugam tonul scurs de ulei si caperele (optional). Eu cateodata pun capere alta data nu, de data acesta nu am pus. Amestecam bine dupa care adugam rosiile si lasam sa fiarta 5 minute la foc mic. In acest timp condimentam cu sare, piper si ierburile aromate, daca nu aveti proaspete merg si cele uscate. Cand pastele sunt fierte le scurgem si le amestecam cu sosul. La sfarsit presaram patrunjel tocat proaspat si radem parmezan, eu nu am mai avut si am ras putin cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
''Scoici ''picante