Penne rigate cu ton

de kitchenflavors in Paste, 18 Dec 2010 | 8339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 160g penne rigate
  • 1 conserva ton
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura capere (optional)
  • 250 g rosii cuburi in suc propriu
  • rozmarin
  • busuioc   
  • oregano
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu ton:

Punem pastele la fiert in apa cu sare. Intr-o tigaie teflonata incingem 2-3 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt. Dupa 2 minute adaugam tonul scurs de ulei si caperele (optional). Eu cateodata pun capere alta data nu, de data acesta nu am pus. Amestecam bine dupa care adugam rosiile si lasam sa fiarta 5 minute la foc mic. In acest timp condimentam cu sare, piper si ierburile aromate, daca nu aveti proaspete merg si cele uscate. Cand pastele sunt fierte le scurgem si le amestecam cu sosul. La sfarsit presaram patrunjel tocat proaspat si radem parmezan, eu nu am mai avut si am ras putin cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

donpablo 1

06.11.2013, 10:18

Alexana are dreptate si daca totusi vrei sa mai pui ceva, merge niste masline negre. Parmezan cu ton?!

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 00:44

interesanta reteta

bianca92 1

01.12.2013, 14:43

excelenta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu smantana si prosciutto