Penne cu nuca si scotisoara de post

de Lavinia in Mancaruri de post, 17 Noi 2013 | 4502 vizualizari

 

Mi-a facut Meri pofta si cum tin post aceste paste mi-au prins foarte bine :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g penne
  • 200 g nuci macinate
  • 150 g pesmet
  • 1 lingurita scortisoara
  • 180 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de sare
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu nuca si scotisoara de post:

Intr-o craticioara pune la fiert apa iar cand incepe sa clocoteasca adauga sarea si 1 lingurita de ulei.

Adauga si pastele si lasa-le la fiert aprox. 10 minute.(incercati cu o furculita sa vedeti daca sunt fierte bine)

Intr-o tigaie pune uleiul la incins .

Amesteca nuca,pesmetul ,zaharul ,scortisoara si zaharul vanilat si adauga-le peste ulei amestecand continuu pentru a se cali uniform.

Scurge pastele de apa apoi adauga amestecul de nuca si pesmet si omogenizeaza.

Se servesc calde :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu nuca si scotisoara de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Lavinia 1

18.11.2013, 08:49

Multumesc

susu 1

18.11.2013, 18:29

minunate, si mie imi plac, le fac cu branza si nuca cand nu e post

Lavinia 1

18.11.2013, 19:15

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii reteta clasica italiana, simpla si delicioasa