Penne cu nuca si scotisoara de post

de Lavinia in Mancaruri de post, 17 Noi 2013 | 4283 vizualizari

 

Mi-a facut Meri pofta si cum tin post aceste paste mi-au prins foarte bine :)

 

INGREDIENTE

  • 400 g penne
  • 200 g nuci macinate
  • 150 g pesmet
  • 1 lingurita scortisoara
  • 180 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita de sare
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu nuca si scotisoara de post:

Intr-o craticioara pune la fiert apa iar cand incepe sa clocoteasca adauga sarea si 1 lingurita de ulei.

Adauga si pastele si lasa-le la fiert aprox. 10 minute.(incercati cu o furculita sa vedeti daca sunt fierte bine)

Intr-o tigaie pune uleiul la incins .

Amesteca nuca,pesmetul ,zaharul ,scortisoara si zaharul vanilat si adauga-le peste ulei amestecand continuu pentru a se cali uniform.

Scurge pastele de apa apoi adauga amestecul de nuca si pesmet si omogenizeaza.

Se servesc calde :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu nuca si scotisoara de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Lavinia 1

18.11.2013, 08:49

Multumesc

susu 1

18.11.2013, 18:29

minunate, si mie imi plac, le fac cu branza si nuca cand nu e post

Lavinia 1

18.11.2013, 19:15

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii reteta clasica italiana, simpla si delicioasa