Punem apa la fiert cu sare, unde vom fierbe pasta (in cazul nostru penne...puteti face orice fel de tip de pasta,scurta). Intr-o tigaie punem pieptul de pui la prajit cu putin ulei de masline.
Spalam dovleceii si rosiile cherry. Taiem dovleceii cubulete si le punem intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline si un catel de usturoi.
In tigaia in care am prajit carnea punem rosioarele taiate in doua sau in patru impreuna cu sare, piper, origano si busuioc. Acoperim cu un capac si lasam sa se caleasca pana se inmoaie (daca va place pasta mai rosie....puteti adauga putin sos de rosii). Le zdrobim cu o furculita.
Taiem pieptul de pui fasii si dupa ce se fac dovleceii adaugam pieptul de pui si rosiile. Adaugam si pasta. Mai adaugam sare si piper (daca este necesar) si amestecam.
Se servesc calde cu parmezan.
Pofta mare!!! :) :) :)