Penne cu ciuperci si legume

de mamaieelena in Penne, 17 Dec 2013 | 4336 vizualizari

 

Acest preparat poate fi aperitiv dar si o masa usoara de seara sper sa va placa nu doar culorile dar si usurinta cu care se pregateste tinanad cont ca nu stai prea mult in bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 5-6 rosii chery
  • 1 salata chinezeasca ii spun eu dar sigur e de origine asiatica(vedeti poza mai jos)
  • 100g penne
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita sos de soia
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ciuperci si legume:

Pennele se pun in apa la fiert dupa instructiunile de pe pachet.

Legumele spalate si taiate nu prea mici se pun intr-un castron, ciupercile si ele spalate si taiate julien se pun peste legume. Intr-o tigaie sau wok (al meu este cam mare pentru o singura portie) se pune uleiul la incins apoi adaugandu-se legumele sa se caleasca 5 minute. Peste ele se pune sare si piper.

Pennele fierte si scurse de apa se vor adauga peste legume si se amesteca bine, se adauga si sosul de soia si tot preparatul se pune intr-o farfurie si se decoreaza cu coriandru proaspat.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ciuperci si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu ciuperci si sos alb