Penne bolognese

de andremys in Penne, 8 Apr 2013 | 9604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata vita si porc
  • sos de rosii
  • o cutie penne barrila
  • o ceapa
  • jumatate de pahar vin rosu
  • cimbru
  • 1 cub concetrat vita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne bolognese:

Ceapa taiata cubulete se pune la calit, dupa care se adauga carnea tocata si se lasa putin sa se prajeasca. Se adauga apa si sosul de rosii si se lasa la fiert la foc mic timp de 40 de minute.

Se pun pennele la fiert dupa instructiunile de pe cutie.

Dupa cele 40 de minute se adauga peste carne cubul de vita, vinul, cimbrul, piper, sare si se mai lasa 10 minute.

Dupa ce se scurg pastele se adauga sosul!

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne bolognese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]