Peltea de must

de Panacris in Dulceata / Gem, 23 Sep 2012 | 6752 vizualizari

COMENTARII (24)

portiadelumina 1

23.09.2012, 20:35

Sincer n-am făcut şi n-am mâncat peltea de must. Alte feluri de peltea da. Bănuiesc că-i de mare efect şi o să încercăm şi noi.
Bravo Cristina

Valclaudia 1

23.09.2012, 20:35

te cred pe cuvant... n-am probat asa ceva niciodata.

T I M E A 1

23.09.2012, 20:37

interesant nici eu nu am vazut si nu am mancat . Dar multe nu am mancat eu asa ca ..nu ma baga in seama

Rocsi 1

23.09.2012, 20:37

Chiar nu am degustat.Pare ceva interesant

Panacris 1

23.09.2012, 20:41

Multumesc Padre! Cand ne intorceam de la tara, de cand zmeul cel mare are permis, eu stau pe scaunul din spate, ca si doamna directoare, ma gandeam ce sa fac eu cu mustul adus,, ca in afara de mine, un pahar, nu bea nimeni must. E pacat sa se strice1 Mi-a venit ideea "geniala" sa " comit" o peltea Toata bucataria s-a umplut de o aroma deosebita de toamna-iarna( Sarbatorile de Craciun, vin fiert cu aroma de struguri, scortisoara, cuisoare)

mamaieelena 1

23.09.2012, 20:41

Draga mea te felicit ca ai facut asa ceva la noi aici pe langa Bucuresti la 20 km distanta pelteaua de care ai scris tu se chiama magiun de struguri pe care eu o savuram cu mare placere exact iarna cum ai zis,este o nebunie de buna si adevarat se aleg anumit soi de strugure nu oricare dar spre marea nemultumire a unora este ca iese doar o treime magiun si restul se scade la foc.Dar merita e super gustos si aromat

Panacris 1

23.09.2012, 20:42

Multumesc, Mamaieelena

Panacris 1

23.09.2012, 20:43

Bucatarasi, ma bucur, ca inca pot sa va surpind

Valclaudia 1

23.09.2012, 20:46

Daca nu tu, atunci cine?

Bya Ralu 1

23.09.2012, 20:49

ce bun

Panacris 1

23.09.2012, 20:52

Val

Lau 1

23.09.2012, 20:55

si mama face

alldaycooking 1

23.09.2012, 21:02

ce idee interesanta!

diaconta 1

23.09.2012, 21:05

nu stiu ce gust o fi avand,dar sigur e buna

MotanLaOale 1

23.09.2012, 21:06

Interesant

Bunica 1

23.09.2012, 21:06

O idee f.buna!

adry88 1

23.09.2012, 21:07

scortisoara 1

23.09.2012, 21:09

cat de bun! imi place mustul si sigur si pelteaua e delicioasa!

mirela0911 1

23.09.2012, 21:21

As gusta putin sa vad cum e ca nu am auzit si nici nu am servit asa ceva! Foarte interesant!

Merisor 1

23.09.2012, 22:00

Nici n-am mancat, dar nici n-am auzit, trebuie gustat

gaby_gabytza 1

23.09.2012, 22:29

Panacris 1

23.09.2012, 22:40

Meri, te astept la o pletea

lilik 1

23.09.2012, 23:26

super idee..am salvat-o

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 16:06

interesanta ideea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peltea de struguri