Prajiturele cu gust intens de alune , aromate cu lichior de alune si infasurate din plin in zahar pudra. Excelente!
1. Pregatiti foaia de pergament pentru copt.
2. Amestecati pasta de alune cu albusul de ou putin batut, adaugati zaharul pudra si esenta si framantati o pasta cremoasa.
3. Adaugati coaja de lamaie, lichiorul, mai amestecati inca 30 de secunde.
4. Umpleti foaia pergament cu o mana generoasa de zahar pudra.
Impartiti aluatul in doua si dati forma unui sul fiecarei bucati cu lungimea de aprox. 20 cm.
5. Taiati fiecare bucata in bucatele micute aproximativ egale.
6. Asigurati-va ca fiecare prajiturica e trecuta bine prin zaharul pudra.
7.Lasati-le la odihnit 30 de minute.
8. Incalziti cuptorul la 180 grade si coaceti maxim 15 minute
9. Lasati prajiturelele la racit pe un gratar si serviti-le cu bucurie!