Pentru ca am facut o prajitura care e cu nr.700 ca reteta si mi-au ramas albusuri,am pus si de-o Pavlova...pe canicula asta.....
Albusurile cu un praf de sare le mixam bine,apoi adaugam zaharul si mixam pana se topeste si obtinem o bezea tare,adaugam otetul,mixam,apoi amidonul,mixam si la final siropul,obtinem o culoare movulie.Tapetam tava de la cuptor cu hartie de copt,punem bezeaua intr-un posh si apoi formam baza Pavlovei.Dam tava la cuptorul incins,lasam focul mic si usa cuptorului intredeschis. Lasam cca 2 ore sa se usuce bezeaua.apoi scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca.
Alegem zmeura pentru decor,iar restul o amestecam cu zaharul pudra si frisca obtinuta din smantana.apoi ornam bezeaua cu frisca,zmeura si presaram ciocolata...
1
cat sta bezeaua la cuptor dati o tura cu bicicleta,sa nu va plictisiti asteptand...