Ce ziceti de ceva dulce si bun si incredibil de rapid? Gata in maxim 25 de minute cu tot cu copt!
Eu as putea manca linistita bolul acesta plin fara mustrari de constiinta, atat sunt de bune rontaielile mele dulci :). Si aveti nevoie de doar 3 ingrediente foarte la indemana, bine hai 4 daca punem si faina pt intins.
Hai ca stiu ca v-am convins sa le faceti si voi.
Lasati foietajul sa se decongeleze complet. Eu am folosit doar jumatate dintr-o foaie de 400 de gr.
Foaia mea (200 gr) am taiat-o in doua mai intai si apoi fiecare bucata in parte am intins-o foarte subtire, folosind un sucitor si tapetand cu faina atat pe masa de lucru cat si deasupra aluatului.
Peste foaia intinsa am presarat zahar brun si cu sucitorul am apasat putin peste zahar ca sa intre zaharul in aluat. Apoi am presarat scortisoara si am decupat din aluat multe patratele.
Patratelele le-am pus intr-o tava in care am asezat mai intai o foaie de copt si am bagat tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 10-12 minute, pana s-au rumenit deasupra.
Si cam asta a fost tot.
Apoi cand s-au racit putin, mi-am facut o cafea aromata si am savurat-o impreuna cu patretelele mele delicioase.
1
Cu cat intidendeti mai tare foaie, aveti patratele mai crocante si le tineti mai putin la cuptor