Pateuri cu telemea

de VERONICA2607 in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 4651 vizualizari

 

inca din seria preparate de dulce..facute din-nainte de post, pozate dar nepostate...foarte bune si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 300 gr telemea
  • 3 linguri gris
  • 400 gr foietaj din comert
  • 1 lingurita mac
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu telemea:

Se pune la fiert 1/2 litru de apa, cand da in fiert adaugam in ploaie grisul si amestecam continuu pana ce este fiert, se lasa la racit. Telemeaua sa da pe razatoarea mare si se amesteca cu grisul fiert si racit. Foaia de foietaj se desface pe masa tapetata cu faina si se mai intinde cu sucitorul. Se taie aluatul dupa cum dorim si se pune in mijlocul fiecarei bucati cate o lingura din amestecul gris cu telemea. Se ung pateurile cu ou batut si se pune in ploaie peste el putin mac. Se da la cuptorul preincalzit pentru maxim 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu bacon si branza de burduf