Pateuri cu spanac si branza

de Oana in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2012 | 6103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g frunze de spanac proaspat, oparit
  • 100 g branza telemea
  • un ou
  • 1/2 lingurita de nucsoara
  • o foaie de aluat frantuzesc
  • o lingura cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu spanac si branza:

Spanacul proaspat se spala, se scurge si se opareste in apa fierbinte cu sare, apoi se lasa la sub jet de apa rece 5 minute. Se asa la scurs in strecuratoare si apoi se scure bine in maini. Intr-un castron se amesteca telemeaua rasa cu oul si nucsoara prospat rasa.

Pe foaia de aluat se presara spanacul, iar deasupra amestecul de branza. Se ruleaza foaie si taie rondele de 2 cm sau se poate coace intreaga si se taie dupa ce se raceste. Se unge cu putin ulei si se coace la foc mediu pana se rumeneste usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza