Pate vegetal din linte

de mena29 in Mancaruri de post, 22 Mar 2017 | 4897 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

22.03.2017, 12:07

Cris2711 1

22.03.2017, 12:34

Vreau si eu

mena29 1

22.03.2017, 12:40

Motanel, multumesc!

mena29 1

22.03.2017, 12:41

Cristinuta mea, cu mult drag!

Bya Ralu 1

22.03.2017, 12:58

super

anca_rm 1

22.03.2017, 13:02

Foarte buna , imi place mult lintea si fac destul de des . O reteta foarte gustoasa .

mena29 1

22.03.2017, 13:18

Bya

mena29 1

22.03.2017, 13:20

Anca, eu pana acum nu am mancat dar am descoporit ca-mi place mult multumesc

Rahela Velicu 1

22.03.2017, 14:43

Cred ca este foarte bun!

dantes 1

22.03.2017, 16:07

Buna!

Constelatialeu 1

22.03.2017, 16:07

Vin la tine cand faci pate din coaste....

Valclaudia 1

22.03.2017, 16:26

super reteta!

Rocsi 1

22.03.2017, 21:20

loredanaaa 1

22.03.2017, 23:25

mena29 1

23.03.2017, 12:10

Multumesc frumos, dragii mei!

Rahela Velicu 1

23.03.2017, 13:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de stevie