Pate din ficat de pui

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2011 | 4526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 2 cepe mari
  • 5 catei usturoi
  • 100 ml vin(optional)
  • busuioc,sare,amestec de usturoi si piper150 g unt la temperatura camerei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din ficat de pui:

Tocam ceapa si o calim in 100 g unt. Adaugam ficatul spalat si il lasam pana isi schimba culoarea,condimentam cu sare. Adaugam 1 pahar apa,100 ml vin  si usturoiul pisat. Lasam sa fiarba pana scade lichidul. Dupa ce s-a fiert ficatul,il scoatem pe o farfurie si il lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit il blenduim tot.

Daca nu este destul de subtire(incat sa se poata intinde) mai adaugam 50 g unt. Condimentam cu busuioc,amestec de piper si usturoi si sare daca mai este necesar. Se tine la frigider in borcan.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trandafiri aperitiv