Pastrav prajit

de MotanLaOale in Pastrav, 31 Mai 2011 | 12503 vizualizari

 

Am incercat multe moduri de preparat pestele dar cel mai bun a fost intotdeauna cel prajit.

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Pastravul se curata de solzi si intestine, se taie capetele si se spala foarte bine.

Se presara cu sare si piper si se lasa la rece 30 de minute.

Se scot din frigider si se dau prin faina pe toate partile.

Se incinge uleiul in tigaie si se pun pastravii la prajit.

Se prajesc pe ambele parti la foc mic pana se rumenesc frumos.

Se mananca cu lamaie sau mujdei de usturoi langa o mamaliga sau paine proaspata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pastrav cu piure de telina