Pastrav la gratar

de La Ancuta in Pastrav, 17 Sep 2010 | 10181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • folie de aluminiu
  • sare,
  • piper
  • lamaie
  • putin ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar:

Se curata pestele si se spala. Se condimenteaza cu sare si piper.

Folia de aluminiu se unge cu putin ulei de masline (ca sa nu se lipeasca pestele de ea).

Se pune fiecare pastrav pe o bucata de floie unsa si se impacheteaza.

Se pune pe gratar si se lasa 20-30 de minute. In acest timp se intoarce pe ambele parti.

Se serveste cu lamaie si garnitura de cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

La Ancuta 1

01.07.2013, 23:34

Constelatialeu 1

01.07.2013, 23:34

Asta a murit in somn...

La Ancuta 1

02.07.2013, 09:45

n-a avut o moarte prea frumoasa )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]