Pastrav in folie la cuptor

de susu in Pastrav, 6 Feb 2010 | 44953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • ulei de masline
  • condimente pentru peste
  • catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in folie la cuptor:

Se curata si spala pestele, eu l-am luat eviscerat. Se sterge cu un prosop, se unge cu ulei de masline pe toate partile si se condimenteaza: sare, piper, boia, condimente pentru peste, cimbru, fiecare cu ce doreste. L-am condimentat si in burtica si i-am introdus cativa catei de usturoi intregi. L-am lasat asa peste noapte si l-am pregatit a doua zi. Cu cat sta mai mult cu condimente cu atat e mai gustos.

Am uns folia de aluminiu cu ulei si am pus pestele. Am strans bine folia si am ridicat-o in sus sa nu pierdem bunatate de zeama. L-am bagat la cuptor pentru vreo 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in folie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

susu 1

10.02.2010, 15:22

Multumesc pentru sfat. Este binevenit

Bucataras Medi 1

12.02.2010, 23:13

nici eu nu stiam.......................!!!!!!.................binevenit intradevar.

dicarmencitta1957 1

24.02.2010, 21:55

Este o bunatate,mmmm ce apetisant este in tava.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav italian