Pastrav cu legume in sos de rosii

de Dya Daniela Andrei in Pastrav, 26 Aug 2014 | 5634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pastrav proaspat
  • 3-4 catei de usturoi
  • o bucata de pastarnac
  • un ardei capia mare
  • un ardei gras galben
  • o ceapa mare
  • doi morcovi
  • cateva rosii
  • 2 linguri cu ulei
  • 2-3 foi de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • o lingura cu bulion/suc de rosii
  • cateva frunzulite de busuioc proaspat:
  • optional, penrtu servire: un pui de mamaliguta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume in sos de rosii:

Curatam pestele, il portionam si il rumenim usor intr-o tigaie, adaugand cele doua linguri cu ulei.

Legumele le taiem in bastonase potrivit de groase, le adaugam in vas si acoperim cu un capac pentru a fierbe inabusit. 

Colorom cu bulion, condimentam cu sare si piper, adaugam rosioarele si foile de dafin, una - doua frunzulite de busuioc si continuam fierberea pana ce sosul devine dens. 

Dupa ce am luat vasul de pe foc, preasram busuioc verde, tocat.

In paralel, optional, se poate pregati o mamaliguta.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Recomand folosirea bulionului sau a unui suc de rosii mai dulceag.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (21)

anca_rm 1

27.08.2014, 09:15

hmmm ce bun si ce sanatos

MotanLaOale 1

28.08.2014, 12:12

Dya Daniela Andrei 1

28.08.2014, 17:37

COMENTEAZA