Pastrav cu legume in sos de rosii

de Dya Daniela Andrei in Pastrav, 26 Aug 2014 | 4829 vizualizari

COMENTARII (21)

simona72 1

26.08.2014, 19:46

Gatesti pe gustul meu!! Foarte bun pestele!

Dya Daniela Andrei 1

26.08.2014, 19:47

Multumesc

Bunica 1

26.08.2014, 19:47

Pesteeeeeeeee bun,bun!

Rocsi 1

26.08.2014, 19:49

Dya Daniela Andrei 1

26.08.2014, 19:55

Valclaudia 1

26.08.2014, 19:56

hop si eu la peste! Desi dintr-un pastrav nu cred sa mai prind nici macar ... coada

Merisor 1

26.08.2014, 19:57

Buuuuun!

Dya Daniela Andrei 1

26.08.2014, 20:00

Claudia mai avem! L-am facut pentru Bbk,,, este cald inca!

Dya Daniela Andrei 1

26.08.2014, 20:00

Mery

Lavinia 1

26.08.2014, 20:08

cum ar zice Laura : Big Like

T I M E A 1

26.08.2014, 20:11

- Andreea - 1

26.08.2014, 20:12

As manca si eu

Constelatialeu 1

26.08.2014, 20:46

robert_b 1

26.08.2014, 20:56

ce bine arata!

Dya Daniela Andrei 1

26.08.2014, 21:10

Va pup cu drag! Multumesc!

bianca92 1

26.08.2014, 23:31

ce bunatate

dantes 1

27.08.2014, 08:08

Bun si sanatos!

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2014, 09:09

anca_rm 1

27.08.2014, 09:15

hmmm ce bun si ce sanatos

MotanLaOale 1

28.08.2014, 12:12

Dya Daniela Andrei 1

28.08.2014, 17:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume la cuptor