PASTRAV AFUMAT CU BUDINCA DE SFECLA

de Roda in Pastrav, 3 Iul 2009 | 5898 vizualizari

COMENTARII (5)

Bunica 1

04.07.2009, 09:01

Ai incercat sa faci piureurile separat si sa le asezi:piscotul,sfecla ,cartoful? Pentru ornament . Oricum le-ai aranja cred ca sunt foarte gustoase.

Roda 1

04.07.2009, 13:06

Nu, Bunicuto, nu am incercat.Reteta am mostenit-o asa si cred ca sfecla de una singura nu ar avea savoarea ce o are in combinatie cu cartofi.Daca vei incerca separat, da-mi de stire.Oricum, budinca aceasta o servesc nu numai cu pastrav afumat, ci si cu somon, crap file si chiar si pe langa friptura.Weekend placut!Roda

pater 1

13.11.2013, 17:18

intra pe siteul asta, legenda afumarii pastravului cu conuri de brad:
pastrav-afumat.ro

Panacris 1

23.04.2020, 18:20

Interesantă rețeta!

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 11:56

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu smantana si tarhon