Paste trapaneze

de Zamfira in Paste, 9 Aug 2012 | 4084 vizualizari

 

pentru cei care adora cartofii prajiti, vinetele si sosurile italienesti...italiano vero!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 400 gr. paste
  • 1 vanata
  • 4-5 rosii
  • 5-6 catei usturoi
  • busuioc proaspat sau uscat
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste trapaneze:

Fierbem pastele in apa cu sare si le scurgem bine.

Pregatim cartofii prajiti (cartofii taiati cat mai subtiri), in ulei si adaugam sare.

Curatam vanata, o taiem cubulete, o prajim in ulei si adaugam sare.

Intr-un vas, asezam pe straturi: paste, cartofii prajiti si vinete prajite. Deasupra vom turna sosul de rosii cu usturoi si busuioc.

Sosul de rosii: curatam rosiile, le decojim si zdrobim. Calim usturoiul pisat in putin ulei de masline, adaugam rosiile zdrobite si busuiocul (1 lingura).

Timp de fierbere: 10 minute

Se poate servi cu parmezan sau branza rasa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste trapaneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu sos de rosii