Paste scoici cu legume mexicane si maioneza

de trifadalia in Salate, 1 Aug 2018 | 3092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de paste tip scoici
  • 1 punga de salata mexicana congelata
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri de iaurt grecesc sau smantana
  • sare
  • piper
  • 1 catel de usturoi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste scoici cu legume mexicane si maioneza:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, apoi se strecoara, se spala si se lasa la racit. Se procedeaza identic si cu legumele mexicane, doar ca dupa ce sunt fierte, se pun in apa rece cu gheata pentru a-si pastra culoarea.

Din ou, mustar si ulei se face maioneza. Dupa ce se încorporează uleiul în amestec, ar trebui să obții o cremă consistentă, densă, gălbui-pai. Se rade si catelul de usturoi,apoi se subtiaza cu iaurtul sau smantana si se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga maioneza, apoi se toarna peste paste si legumele mexicane. Se lasa jumatate de ora sa se intrepatrunda gusturile, apoi se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste scoici cu legume mexicane si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mirela0911 1

02.08.2018, 10:11

Cred ca sunt tare bune!

dantes 1

03.08.2018, 12:19

Bune!

Ina 1

05.08.2018, 22:25

Incearca sa bifezi ca imagine principala poza cu produsul finit . E mai relevanta si atrage mai mult privitorul catre reteta

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat