Paste radiatori

de Kadia80 in Paste, 14 Dec 2011 | 5121 vizualizari

 

mie imi plac foarte mult pastele colorate, dar inca nu m-am invrednicit sa-mi iau masina de facut paste. In schimb, testez cam toate formele si culorile de prin comert. Pastele radiatori, pe langa numele haios, mi se par si foarte bune, bucletele de la radiatori incarcandu-se cu sos devin foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • paste radiatori (sau oricare altele)
  • un ou
  • 2 linguri de zahar brun
  • o lingura nocciola
  • 50g telemea de oaie
  • 3 linguri smantana dulce Rama
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste radiatori:

Am fiert pastele in apa clocotita pentru 5 minute si le-am clatit cu apa rece. Apoi le-am transferat in vasul meu pentru cuptor si am turnat deasupra urmatorul amestec: un ou, doua linguri de zahar brun, o lingura de nocciola, cam 50g de telemea de oaie si trei linguri de smantana dulce Rama. Am pus vasul la cuptor pentru 15 minute si a iesit un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste radiatori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mihaelar63 1

15.12.2011, 11:01

Asa este sunt bune cu sos
dar oare cele mov cu le-or fi colorat ?

kamy 1

15.12.2011, 13:28

nu am vazut paste asa interesante

Kadia80 1

17.12.2011, 11:32

@ Mihaela, ei se lauda ca sunt vopsite cu spanac, curcuma, suc de sfeclă roşie, boia de ardei. Banuiesc ca cele mov sunt cu suc de sfecla rosie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de paste cu somon si rosii