Paste primaveratice

de Bya Ralu in Paste, 22 Mar 2016 | 3850 vizualizari

 

Fettucine cu broccoli, zucchini, pancetta, rosii cherry si smantana, au o culoare de primavara :)) foarte bune bineinteles :))

 

INGREDIENTE

  • fettucine proaspete
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1/2 dovlcel zucchini
  • 1 cutie de pancetta
  • 4-5 buchetele de broccoli
  • 4-5 rosii cherry
  • 2 linguri smantana
  • unt
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste primaveratice:

Punem o cratita cu apa pe foc, cand incepe sa fiarba apa punem pastele cu putina sare la fiert.

Ceapa rosie se taie felii si se pune la calit in unt impreuna cu pancetta.

Dupa cateva minute se adauga buchetelele de broccolii taiate in bucati mai mici, zucchini taiat rondele si rosiile cherry taiate in doua.

Punem apa cat sa acopere, condimentele si lasam la foc mic sa fiarba.

Cand legumele sunt fierte se pune smantana subtiata cu apa si pastele scurse de zeama.

Se lasa cateva minute pana cand intra sosul in paste.

Se servesc cu parmezan ras.

TIPS-URI

1

se pot face si fara pancetta

2

se poate pune si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste primaveratice" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu fasole verde - de post