Paste penne cu sos de soia Inedit

de Tabita _ in Mancaruri de post, 13 Apr 2013 | 3713 vizualizari

 

O mancare satioasa si hranitoare si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste penne
  • 100 g soia Inedit granule
  • 1 ceapa
  • 2catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • sare, piper dupa gust
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste penne cu sos de soia Inedit:

Se pun pastele penne la fiert in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pune si soia la fiert in apa cu sare si se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se curata si se spala bine ceapa si se taie marunt. La fel si usturoiul trebuie curatat si tocat marunt. Se pune in tigaie soia si se lasa putin pana isi schimba culoarea. Se adauga ceapa si usturoiul si se lasa pana se inmoaie putin. Se completeaza cu putina apa. Se adauga pasta de tomate diluata in putina apa. Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se asezoneaza dupa gust. Se adauga pasta de ardei iuti. Pentru ca sosul sa fie mai gros se dizolva amidon in putina apa si se amesteca continuu 2 minute, apoi se ia de pe foc. Se scurge apa de la paste si se trec sub jetul cu apa rece. Se pun intr-un bol. Se adauga sosul de soia. Se servesc calde.

TIPS-URI

1

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste penne cu sos de soia Inedit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu spanac și soia