Paste la cuptor cu ciolan afumat

de Bucataras Diana in Paste, 1 Noi 2020 | 4789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fusili,
  • 400 g ciolan afumat fara os,
  • 1 dovlecel,
  • 2 ardei mici colorati,
  • 200 g smantana,
  • 150 g cascaval,sare
  • piper,
  • unt pentru uns
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu ciolan afumat:

Fierbem ciolanul pana se inmoaie carnea si dupa ce se racoreste, il taiem cubulete.

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgem si le punem intr-un castron incapator. Curatam ardeiul si dovlecelul, le tocam cubulete si le adaugam peste paste impreuna cu ciolanul si smantana. Asezonam cu sare si piper, apoi turnam compozitia intr-o tava unsa cu unt.

Dam pastele la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru circa 20 de minute, apoi presaram cascavalul ras si mai dam la cuptor pentru 10 minute. Presaram cu patrunjel si servim. Pofta bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branza - Reteta gustoasa la cuptor