Paste integrale cu legume si sos mexican

de T I M E A in Spaghete, 24 Iul 2012 | 10239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr paste integrale
  • o jumatate de dovlecel sau un dovlecel mic
  • 2 rosii coapte
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 4-5 catei de usturoi
  • 5 lingurite sos mexican
  • 100 gr porumb dulce
  • sare si piper
  • busuioc
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste integrale cu legume si sos mexican:

Spalam bine legumele si curatam ceapa si usturoiul. Taiem ceapa, ardeii si dovlecelul felii si curatam rosiile de coaja.

Calim legumele taiete in putin ulei de masline timp de 5 minute.

Adaugam rosiile si usturoiul taiat marunt si mai lasam pe foc cateva minute.

Adaugam cele 5 lingurite de sos mexican, porumbul, busuiocul tocat marunt, sarea si piperul si lasam in continuare pe foc 5-8 minute amestecand usor.

Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem pe sub un jet de apa rece si le turnam peste sos.

Amestecam bine pastele cu sosul, apoi le putem servi!

Pofta mare! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste integrale cu legume si sos mexican" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sunca si legume