Paste din orez cu sparanghel

de Tabita _ in Mancaruri de post, 2 Noi 2013 | 6498 vizualizari

 

Imi plac pastele din orez. E prima oara cand am mancat sparanghel si mi s-a parut interesant gustul. Asa ca nu a putut rezulta decat ceva foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste de orez
  • 6 fire sparanghel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste din orez cu sparanghel:

Pastele de orez se pun in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. 

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.

Morcovul se da pe razatoarea mica.

Intr-o cratita sau intr-o tigaie se pune putin ulei la incins, se pune ceapa. Cand ceapa devine translucida, se pune si morcovul si se lasa sa se caleasca.

Sparanghelul se spala, se curata de partea lemnoasa, se taie in bucati mai mici si se pune in putin ulei incins pana se inmoaie putin.

Se amesteca toate si se condimenteaza dupa gust.

Se pot servi simplu sau alöaturi de un sos care va place.

Eu le-am servit alaturi de sos olandez.

 

 

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste din orez cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (16)

Tabita _ 1

02.11.2013, 19:31

Multumesc Claudia

Lia_ 1

03.11.2013, 09:14

n-am gatit niciodata sparanghel

Tabita _ 1

03.11.2013, 12:45

Lia e bun si sanatos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază

ieri la 09:42

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

pe 03.02 la 13:59

Pastrav la cuptor cu vegetale - Reteta simpla si savuroasa

pe 03.02 la 13:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trofie cu sos