Paste de porumb cu pui si ciuperci

de Miha in Paste, 3 Dec 2009 | 7440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste de porumb
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • rozmarin si busuioc
  • sare si piper
  • ciuperci
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste de porumb cu pui si ciuperci:

Legumele tocate marunt le inabusim in uleiul de masline,la foc mic.

Adaugam carnea tocata si sucul de rosii.

Condimentam si potrivim gustul de sare.

Ciupercile le fierbem in apa cu sare, dupa care le calim in putin ulei de masline.

Pastele le fierbem conform indicatiilor de pe pachet si le amestecam cu sosul cu carne si ciupercile taiate felii.

TIPS-URI

1

carnea se poate taia si cubulete, pentru cei mai putin mofturosi :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste de porumb cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Miha 1

03.12.2009, 20:09

Rivka, sunt bune, nu e mare diferenta de gust. Sau mie nu mi s-a parut ca ar fi Bradutul e de anul trecut. Nu l-am facut inca, noi il facem intotdeauna in Ajun, nu mai devreme.

Miha 1

03.12.2009, 20:10

Raluca, imi era dor de tine.

Michelle 1

06.12.2009, 22:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle in doua culori cu pui si ciuperci