Paste cu usturoi si ciuperci

de ianculubita in Penne, 5 Sep 2013 | 3543 vizualizari

 

In situatia in care v-au ramas cateva chiftelute si nu se mai mananca,pregatiti aceasta reteta buna,buna de tot!!

 

INGREDIENTE

  • 1pachet de paste scurte
  • 300g ciuperci
  • 6-8chiftelute
  • 200g cascaval
  • 1ceapa
  • 1capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • 3linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu usturoi si ciuperci:

In tigaia cu ulei calim ceapa tocata foarte marunt sau data pe razatoare,ciupercile feliate,usturoiul taiat marunt iar dupa ce s-au calit bine,amestecam cu pastele fierte si scurse;

condimentam cu sare,piper si le rasturnam intr-un vas ins cu putin unt sau ulei;

deasupra punem chiftelutele,intre ele cascaval taiat felii inguste,dam la cuptor 20-25min apoi servim cu un sos picant de rosii.

TIPS-URI

1

cascavalul folosit trebuie sa se topeasca la cuptor,al meu nu s-a topit si nu am fost multumita de rezultat

2

se poate si cu cascaval ras,pus deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu usturoi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si sos alb