Paste cu ton

de adry88 in Paste, 12 Feb 2014 | 17513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste
  • 2 cutii de ton in ulei
  • 1 cutie de rosii in suc
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pasta de gulas
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Punem apa cu sare intr-o oala si punem la fiert,

Cand apa incepe sa fiarba adaugam pastele si fierbem conform instructiunilor de pe pachet(eu le-am fiert al dente)le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece,

Intre timp curatam ceapa si o calim,adaugam pasta de gulas,sucul de rosii si rosiile pasate,

Lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam tonul scurs,

Amestecam si mai lasam putin pe foc,

Adaugam pastele si condimente dupa gust amestecam bine,

Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si deasupra adaugam cascaval dat prin razatoare,

Dam tava la cuptor pana se topeste cascavalul,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci