Paste cu sunca si sos de cascaval

de mihaelar63 in Paste, 11 Ian 2014 | 6064 vizualizari

 

Ideea pentru aceste paste mi-a venit din cartea ce se vede in imagine .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste tricolore
  • 200 gr sunca afumata
  • 200 gr sunca Praga
  • 300 gr cascaval , afumat , Edam , Emmental
  • 50 gr unt
  • 50 gr ulei masline
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 pahar lapte
  • 1 vf cutit praf nucsoara
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca si sos de cascaval:

  1.  Fierbeti pastele in multa apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj.
  2. Scurgeti pastele .Curatati si spalati legumele .
  3. In unt+ulei prajiti sunca fasiute.Adugati ardeiul taiat la fel + ceapa verde.
  4. Turnati laptele +casul taiat felii.Sarati.
  5. Amestecati pana casul este topit si amestecul omogenizat.
  6. Asezonati sosul cu nucsoara si ceapa verde .
  7. Serviti pastele cu sos de cascaval calde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sunca si sos de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orecchiette colorate, cu unt, sunca si cascaval