Paste cu spanac

de deyutzky in Paste, 30 Oct 2015 | 4747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g spanac (congelat am avut eu)
  • 250 g penne Barilla
  • 1 ceapa mare
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • 2-3 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu spanac:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.

Umplem o oala cu apa, adaugam putina sare, iar in momentul in care incepe sa fiarba adaugam spanacul si il oparim 5-6 minute, dupa care il scoatem, il scurgem bine de apa si il tocam.

Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam usturoiul si ceapa tocate marunt, punem si putina apa (aprox. 100 ml) si lasam pe foc 4-5 minute.

Adaugam spanacul, sare dupa gust si amestecam. Mai lasam pe foc inca 7-10 minute, inchidem focul si adaugam pastele fierte si scurse de apa.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu spanac in sos pesto