Paste cu sos ragu si ciuperci

de ianculubita in Paste, 17 Apr 2013 | 4889 vizualizari

 

Stiu ca la sosul ragu nu se pun ciuperci dar pentru familie merge si cu ciuperci;incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • paste late
  • 1kg carne tocata de vita
  • 3cepe
  • 1ardei gras colorat
  • 500g ciuperci
  • 2morcovi
  • 500ml suc de rosii
  • 1capatana de usturoi
  • tije de telina
  • 4linguri ulei de masline
  • 1cana vin rosu
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce sau iute
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos ragu si ciuperci:

Legumele curatate,tocate cat mai marunt,le calim in ulei incins.adaugam ciupercile feliate apoi carnea;

lasam totul la foc mic sa se rumeneasca amestecand continuu sa nu se stranga carnea si sa se faca cocoloase;

adaugam vinul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul adaugam sucul de rosii,condimentam si lasam sa fiarba 1h pana devine o pasta moale;

in acest timp pastele le punem la fiert in apa cu putina sare,8-10min(pastele mele au fost putin mai groase),scurse apoi se servesc deasupra cu sosul.

TIPS-URI

1

dupa ce sosul este gata,se mai potriveste la gust dupa preferinte

2

usturoiul pentru o aroma mai puternica se poate adauga spre final pisat

3

tijele de telina,pot fi inlocuite cu radacina

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos ragu si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Farfale cu creveti roz si scoici cu usturoi