Paste cu sos de vinete

de - Andreea - in Paste, 4 Aug 2014 | 5007 vizualizari

 

Delicioase pentru pranz .

 

INGREDIENTE

  • 280 gr paste
  • 1 vanata mare
  • 200 ml suc de rosii
  • 150 gr mozzarella
  • 50 gr parmezan
  • busuioc verde
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de vinete:

Spalam vanata,o feliem si apoi o taiem cuburi mici.

Calim usturoiul in ulei si adaugam apoi vanata.Lasam la foc iute pana ce vanata e calita si prinde o culoare aurie.

Adaugam sucul de rosii,sarea,cateva frunze de busuioc proaspat si lasam la foc mic pana ce sosul obtine consistena dorita.

Separat punem apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si apoi pastele.Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.

Mozzarella o scurgem de apa de conservare ,o spalam si o taiem cuburi.

Cand pastele au fiert,le scurgem de apa si le adaugam la sos.Adaugam si mozzarella si amestecam cu grija .

Presaram parmezan si servim pastele calde.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de vinete" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete Timbale