Paste cu sos de vinete

de - Andreea - in Paste, 4 Aug 2014 | 4800 vizualizari

 

Delicioase pentru pranz .

 

INGREDIENTE

  • 280 gr paste
  • 1 vanata mare
  • 200 ml suc de rosii
  • 150 gr mozzarella
  • 50 gr parmezan
  • busuioc verde
  • 2 catei usturoi
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de vinete:

Spalam vanata,o feliem si apoi o taiem cuburi mici.

Calim usturoiul in ulei si adaugam apoi vanata.Lasam la foc iute pana ce vanata e calita si prinde o culoare aurie.

Adaugam sucul de rosii,sarea,cateva frunze de busuioc proaspat si lasam la foc mic pana ce sosul obtine consistena dorita.

Separat punem apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si apoi pastele.Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.

Mozzarella o scurgem de apa de conservare ,o spalam si o taiem cuburi.

Cand pastele au fiert,le scurgem de apa si le adaugam la sos.Adaugam si mozzarella si amestecam cu grija .

Presaram parmezan si servim pastele calde.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne rigate cu vinete si mozzarella