Paste cu sos de masline negre

de - Andreea - in Penne, 31 Aug 2013 | 6729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip penne
  • 200 gr masline negre
  • 40 gr unt
  • 2 linguri ulei masline
  • 1\2 lingura capere
  • coaja rasa de la 1\2 lamaie
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de masline negre:

Untul se scoate din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.

Maslinele se spala sub jet de apa rece si se scot samburii.Api le tocam cat mai fin.

Untul se freaca cu ajutorul unuei linguri de lemn pana devine spumos.Se adauga maslinele amestecand bine in continuare.

Caperele se trec sub jet de apa rece,se scurg,se usuca cu un servet de hartie si se toaca marunt.

Se adauga caperele la compozitia de unt cu masline,apoi coaja de lamaie,uleiul si sucul de lamaie.Se potriveste de sare si piper.

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Se fierb circa 9 minute ( sau conform  indicatiilor de pe ambalaj).

Cand au fiert,se scurg de apa si se amesteca cu sosul de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de masline negre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti alla Putanesca