M-am inspirat de pe blogul lui Laura Adamache
Incalzim uleiul si adaugam bucatile de iepure, le prajim pe ambele parti la foc moderat.
Intre timp curatam legumele si le tocam marunt.
Scoatem carnea intr-un bol acoperim cu un capac.
Adaugam legumele in uleiul in care am prajit carnea, lasam sa se caleasca 2 min dupa care adaugam vinul, carnea de iepure si lasam sa fiarba pana ce se evapora.
Adaugam supa, condimente dupa gust, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba pana ce carnea se desprinde de os.
Scoatem carnea din sos, o tocam marunt sau bucati mai mari.
Adaugam peste sosul din tigaie si rosiile taiate marunt si fierbem pana ce sosul capata o consistenta cremoasa,
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe plachet, le scurgem de apa si le adaugam peste sosul de iepure, amestecam si lasam 1-2 min la foc mediu.
Le servim cu cascaval, parmezan ras si un strop de ulei de masline adaugate in farfurie.