Paste cu ciuperci si sos alb

de AlinaL in Penne, 25 Feb 2010 | 11281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste colorate
  • 500 g ciuperci
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3-4 cepe
  • 1 legatura de marar sau patrunjel
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 100 g masline taiate
  • 200 ml lapte
  • condimente
 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci si sos alb:

Fierbi pastele in apa cu putina sare si cu uleiul de masline, respectand instructiunile de fierbere de pe ambalaj.Pastrezi la cald pastele scurse.

Cureti ceapa si ciupercile , apoi le speli. Tai ceapa solzisori, iar ciupercile in felioare.Le inabusi timp de 10-15 minute, impreuna cu untul si putina apa.

Dizolvi faina in lapte si le pui la fiert la foc mic, impreuna cu busuiocul, amestacand pana se ingroasa.Condimentezi pastele si le amesteci cu sosul alb si ciupercile.

Decorezi cu verdeata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci si sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu hribi si sos alb