Paste cu sos alb si ciuperci

de Angelina_Elena in Paste, 16 Apr 2013 | 10611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 1 conserva mica de ciuperci
  • 1 lingura faina
  • 50 ml lapte
  • 200 ml smantana
  • 3 linguri ulei
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos alb si ciuperci:

Ciupercile se pun la scurs intr-o strecuratoare, apoi se toaca marunt.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam ciupercile, usturoiul taiat marunt, sare si piper.

Facem apoi un rantas alb, dintr-o lingura de faina amestecata cu laptele si il adaugam apoi peste ciuperci.

Lasam sa fiarba amestecand din cand în cand.

Adaugam apoi smantana, putin patrunjel si lasam sa de-a intr-un clocot, la foc mic, pentru a nu se taia smantana.

Daca sosul este prea gros, putem sa il mai subtiem cu putina smantana.

Intr-o oala punem apa la fiert cu putina sare.

Cand apa incepe sa fiarba, adaugam pastele si le lasam sa fiarba 10 minute.

Sosul altfel obtinut se pune peste paste, se presara putin patrunjel deasupra si se serveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos alb si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si ciuperci