Ne plac mult pastele in orice fel de combinatie!
Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se taie pieptul de pui in cubulete mici si se pune la calit in uleiul de masline incins. Se amesteca si se intorc pe toate partile pana isi schimba culoarea.
Ciupercile se curata, se spala si se taie felii apoi se pun peste carne, dupa ce aceasta s-a albit. Se amesteca si se lasa sa se caleasca impreuna. Se curata ceapa, se taie marunt si se adauga si ea. Se amesteca bine si se lasa 5 minute impreuna.
Se adauga boiaua, se amesteca si se toarna smantana. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se lasa sa fiarba impreuna. Se pune usturoiul pisat apoi se adauga pastele scurse de apa. Se amesteca totul bine, eventual daca mai este nevoie de sos, se poate adauga un polonic din apa in care au fiert pastele. Se mai lasa putin pe foc, amestecand din cand in cand dupa care se pot servi, asezonate cu cascaval ras, putin patrunjel verde si fulgi de chilli.
Pofta buna!