Foaaaaaaaaarte bune...asta a fost reactia baietelului meu.......
Tocam carnea impreuna cu ceapa si mararul, apoi si morcovul.
Incingem uleiul in tigaie adaugam compozitia de carne si cateva linguri de apa. Amestecam din cand in cand si nu lasam sa se prajeasca cand apa mai scade mai adaugam putina.
Dupa aproximativ zece minute, adaugam mai multa apa, cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba.
Cand a fiert cam la jumatate adaugam ciupercile si ardeiul taiat fasiute.
Dupa 15 minute punem si smantana si lasam la foc foarte mic pana pregatim pastele.
Fierbem pastele( 4 min) si le scurgem( eu le dau mereu sub un jet rapid de apa).
Le amestecam in cratita cu sosul de carne.
Asezam in tava de Jena si radem parmezan.
Dam pentru 30 de minute la cuptorul incins maxim.
Servim cu pofta...uffff....aveti grija sunt fierbinti...