Paste cu piept de pui

de eclerash in Paste, 20 Iun 2010 | 6203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste spirale
  • 400 g piept pui
  • 200 g ciuperci(eu am avut congelate)
  • 100 g bulion
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • ulei
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 linguri sos soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui:

Taiem pieptul cubulete si il punem in tigaie la rumenit,insa inainte in ulei trebuie sa calim cateii de usturoi pe care ii vom arunca dupa ce si-au facut treaba caci devin amarui daca se prajesc prea tare.Dupa ce pieptul capata culoarea alba adaugam si ciupercile si lasam vreo 20 min dupa care stingem cu sosul de soia si adaugam si bulionul lasam inca vreo 15 minute pe foc.Luam de pe foc si adaugam oregano,piper,busuioc.Intre timp fierbem pastele in apa in care vom adauga 20 g sare si 1 lingura ulei de masline inca de la inceput.Scurgem pastele cand sunt gata si le amestecam cu sosul cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne, sos de rosii si masline