Paste cu piept de pui

de eclerash in Paste, 20 Iun 2010 | 6315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste spirale
  • 400 g piept pui
  • 200 g ciuperci(eu am avut congelate)
  • 100 g bulion
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • ulei
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 linguri sos soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu piept de pui:

Taiem pieptul cubulete si il punem in tigaie la rumenit,insa inainte in ulei trebuie sa calim cateii de usturoi pe care ii vom arunca dupa ce si-au facut treaba caci devin amarui daca se prajesc prea tare.Dupa ce pieptul capata culoarea alba adaugam si ciupercile si lasam vreo 20 min dupa care stingem cu sosul de soia si adaugam si bulionul lasam inca vreo 15 minute pe foc.Luam de pe foc si adaugam oregano,piper,busuioc.Intre timp fierbem pastele in apa in care vom adauga 20 g sare si 1 lingura ulei de masline inca de la inceput.Scurgem pastele cand sunt gata si le amestecam cu sosul cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă adaptata