- 200 gr paste
- 50 gr pesto verde
- 1 lingura ulei de masline cu busuioc
- 450 gr ciuperci
- 1 catel de usturoi, curatat si tocat
- 50 ml vin
- 100 gr telemea, tocata marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pesto, ciuperci si telemea:
- Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se scrug si se amesteca cu pesto – se pastreaza la cald.
- Intr-o tigaie incinge uleiul de masline apoi adauga ciupercile si caleste-le pana cand se evapora apa de la ciuperci. Adauga catelul de usturoi si vinul si mai lasa sa fiarba pana cand se evapora o mare parte din lichid.
- Adauga ciupercile peste paste si amesteca. Serveste pastele presarate cu telema.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesto, ciuperci si telemea" nu uita sa-i faci un review.